fredag 17 oktober 2008

TÄVLING! VINN EN DVDFILM!

Nu börjar Fetknopparnas första tävling där man kan vinna en ny inplastad dvdfilm med Al Pacino"The panic in needle park".Tävlingen går ut på att gissa hur många liter öl jag (Spidey)kommer att dricka under mina dagar i Tyskland.

På månd den 20/10 åker jag till Erfurt med mitt jobb för att kolla på MatOS och vara med på en Oktoberfest. Dom betalar allt förutom 2 luncher typ. Jag kommer hem den ons den 22/okt(förhoppingsvis). Och allt ni behöver göra är att gissa hur många liter jag drack när jag var där. Dvs ni måste skriva tex 1,5 liter el 25,7 liter el o liter. Lätt va? Den som kommit närmast vinner.

Vinnaren kommer att bli presenterad på bloggen på torsdagen och får ett vinstmail!!!

Mail in ditt svar och ditt namn till fetknoppar@hotmail.com innan kl 20:00 den ons 22/okt-08 så kan ni vinna.

LYCKA TILL !!!

REGLER:Gissa hur många liter öl jag kommer dricka i tyskland mellan den 20/10 till 22/10 -08.Från fred den 17/10 till den ons 22/10 2008 kl 20:00 håller tävlingen på.Den som kommer närmst. Och om det är 2 el fler som svarat samma så blir det en utslagingsfråga som mailas på ons.Jag är domare och kan inte överklagas.Ingen av oss 4 fetknoppar el familjer får vara med.Info om filmen http://www.lovefilm.se/film/22485-The+Panic+in+Needle+Park.do

See ya,don´t wanna be ya!!!Spidey

torsdag 16 oktober 2008

Passa er jävligt noga för den här maskinen! /Martin

Alltså... jag jobbar som svärdslukare och fakir. Därmed blir man ibland kontaktad av TV för att ställa upp som försöksdjur för diverse projekt. Ett sån´t var jag på idag. Jag skulle göra en gastroskopi. Alltså där man kör ner en kamera på en slang, rätt ner i magsäcken, via munnen och till slut in i tolvfingertarmen. I min enfald tänkte jag att "det är väl som att sluka svärd"... ICKE! Att göra en gastroskopi är helt sjukt! Maken till obehag existerar inte. Jag kräktes som en kalv och rapade som en jag vet inte vad.

Det bra i allt detta var att jag fick reda på att jag har ett väldigt fint inre.

I övrigt var jag på vägning tillsammans med Spidey i går. Jag hade gått ner ett kilo till! Det är ju ganska bra, men jag vill ju alltid att det skulle gått bättre. Dock.. 7,2 kilo på fem veckor är ju rätt bra... faktiskt!

En fuskisbuskis dag! /Mattias

Sitter i fullmäktige i massa timmar i dag. Här finns ingen GI-kost att tala om så i dag har det hittills slunkit ner vanlig kolhydratsrik pasta, sockrigt godis och vitt obehagligt energigivande vitt bröd. Men nu har fruktkorgen fyllts på, så kanske man kan hålla sig i från godisskålen ett tag. För frukt är också godis!! Fast inte lika gott förstås.

/Mattias

onsdag 15 oktober 2008

Inte så mycke man kan säga!!!!/Spidey

Hade gått ner 0,4 kilo....Inte så förvånad så ja är glad iaf att det är neråt....Tror att Martin är lite surare men vet dock inte varför....:-)

Det har vart en tung vecka....Men det ser bättre ut...Blir ju tyskland nästa vecka och pga det så kommer jag hålla en tävling där man kan vinna fiiiiina priser....:-) Så håll utsikt på freda för då kommer tävlingen......Då kommer detta gäng bli MMYYCCKKKEEE gladare...:-)

Och angående upppackingen så går det framåt...Ska filma när helgen när ja blir klar....Så fr ni se hur det hela ser ut...Nu ser det helt ok ut....
Räknade ut på ett unefr hur många kartonger ja hade när ja flyttade in....Det vart ca 80 st....S¨å ni kan ju tänka hur mycke skit ja har...;-)
Nu har ja 15 st kvar....varav några ska upp på vinden där det redan är knökfullt.....

See Ya, Don´t Wanna Be Ya!!!/Spidey

Fortsatt neråt, det gör en uppåt! / Mattias

Jag fortsätter mitt fuskande med viktnedgång som följd. Jag har under den senaste veckan gått ner 0,6 kilo så nu är jag på, fortfarande modiga dock, 98,6 kilo. Det betyder att jag har gått ner runt 8 kilo sen den 7 juli och 2 kilo sen det här projkektet startade. Kan det fortsätta på samma vis så är faktiskt 90 kilo inte så långt borta och till sommaren kan jag vara på en matchvikt mellan 80 och 85, det blir nog bra. Kan jag desutom börja göra lite hemmagympa så kan man ju till och med bli lite snygg, men det är kanske förmåtet.

Viktnedgången den här veckan är faktiskt en cola, McDonaldsbesök, en bakelse, några kakor och några godisbitar till trots. Vill man gå ner fort i vikt är det inte så bra att fuska, men kan man nöja sig med ett måttligt tempo och har tålamod så är det viktiga att man ser till att vardagen inte är full av tomma kolhydrater och onödigt fett. Håller man vardagsdieten till att vara hälsosam så gör inte festandet så mycket. Eller inget alls egentligen, mer än att göra livet värt att leva förstås!

Cee ya!

Mattias

Invägning ikväll!!!!/Spidey

De va ett tag sen ja skrev här...Men ska bli bättre(iaf några dagar innan ja åker till erfurt på oktoberfest)
DEn sämsta veckan för mig kan man säga....levt på mackor typ....Har iofs inte haft så mycke pengar efter helgen där det gick över 2000 när Psyke åkte in på akuten....
Han är bättre nu å det är nog stressen av att flytta som satt sina spår i honom....Har inte packat upp allt n men till helgen ska de vara kklart iaf.....Orkar inte så mycke efter jobbet.....

Fick massa svamp från jobbet ida, lite champinjoner, portobello, skivling m.m så a gjorde en pastarätt med svamp å färsk basilika.....Där är de inte mycke point...;)


Vi hörs ikväll för att se om det gått upp el ner.....

See ya don´t wanna be ya!!!/Spidey

måndag 13 oktober 2008

Hemskt att se sig själv på video /Martin

Fick precis se en musikvideo jag medverkade i, i typ en och en halv sekund, för en månad sen ungefär. Whäääh! Dubbelhakemannen anfaller! SÅ här ser videon ut. Jag är snubben som blåser eld nånstans mitt i.