fredag 31 oktober 2008

Gett upp????/Spidey

Vet inte om du har läst mina tidigare inlägg plus att det känns som det är bara ja som skriver nu för tiden. Därför skrev ja inte på ett nu på ett par dar för ja trodde ni hade gett upp....Grr....Men tungt känns de kan ja säga iaf. men de känner väl alla i gruppen.

Denna vecka har vart jätteskum för mig, ena dagen hoppar ja av glädje å andra dan mår ja piss.
Jag är glad pga mitt jobb bla. Det går bra som fan där och jag trivs å för engång skull har ja pengar kvar denna mån.
Jag är ledsen för ja tror inte det går så bra för mig viktmässigt bla. Och jag sover fruktansvärt dålig. Tror itne jag är ensam i lghen med kissarna. Det känns faktist som det inte bara ett spöke utan flera. För er som inte tror på sånt här är de barta hoppa över detta å läsa nästa stycke. Jag hade ett spöke i min förra lght men ja lärde mig leva me honom...(dock bitter att han aldrig betalade nån hyra) men här verkar det vara kanske 2-3 st och en katt,haha....Men ja vet inte än så vi får väl se....Jag hoppas bara att de är pga att det är en ny lght(iofs så jävla ny är den inte., den byggdes på 30-talet) å det blir bättre snart.
Men det värsta är att det känns som man har ögon på sig så fort man går ut i trapphuset. Känns som man är med i filmen Hyresgästen av Roman Polanski. Creepy som fan.

Så nu vaknar ja flera gånger om natten å går till kylskåpet å gräver, men försöker fylla den me nyttiga saker som frukt å sånt för att minska på onyttigt som man får i sig på natten.

Vi får väl se hur det går på ons för då ska ja vägas igen efter 2 missade gånger.

See ya,don´t wanna be ya.!!!/Spidey

Är ni på väg att ge upp? /Martin

Hey!

Jag hade minsann gått ner 0,9 kg till. Nu väger jag 105,5 kg och har gått ner 9 kg sen jag började med detta projekt. Man kan lugnt säga att jag egentligen tycker att det går bra. Problemet är bara att jag inte är så glad som jag borde vara. Hösten? Stressen? Sömnbrist? Jag vet inte. Glad är jag ändå inte. Piggare, ja, det är jag... men glad? Nej.

Undrar om samma sak händer med mina mednedgångare? Allt färre inlägg i bloggen, mindre kontakt... Vad händer? Är ni på väg att ge upp? Jag är det då inte. Under hundra-pizzan väntar och kommer närmare och närmare! Kom igen nu grabbar! Skärp er! Inte Jonnie, dock. Han har ju inte ens börjat... ;)

tisdag 28 oktober 2008

Saluhallsvisning!!!/Spidey



Som ni flesta vet så är det en saluhallsvisning varje mån. Å ida va den. Det gick väl sisådär....Ja kunde inte låta bli delicatoståndet med deras Pepparkaksrulle. Alla gillar väl typ pepparkaksdeg. Men ja tog bara en halv så där va bara 2,5 points, iofs fick ja me mig 3 hem såklart. Å va tvungen att ta en hel närja kom hem så de va "dumma" 7,5 points. Iofs har ja inte överskridigt mina points ida tror ja. Det är det som är svårt med SHvisningen att det är mycke småplock så vi ska få smaka på det vi säljer. Vilket är skitbra.

Har börjat gå på långpromenader igen vilket känns skönt som fän, å ska slänga in VV dvd med motion å köra den minst 2 ggr i veckan till å börja med.

Men nu ska ja lägga mig å glo på en av mina 14 köpta skräckfilmer, bla The Shining, Pet Sematary och The Crow *dreglar*, innan jag lägger mig.


PS.Snygg klocka ja hittade va?;-)


SEE YA DON´T WANNA BE YA!SPIDEY

måndag 27 oktober 2008

Ny morgon å nya förhoppningar!!!Spidey


Hittade när man va ute å ölade på en toalett. Kan inte annat än att hålla med!!!

Hade en inflyttingsfest/fått fast jobb fest i helgen så de vart inge räkna points denna helg. Men ida börjar allvaret igen. Nu ska ja komma till mig å räkna points igen efter en tids uppehåll. Om man inte räknar med tyskland så har de gått ganska bra iaf. Man har ju koll så man käkar inte så mycke feta saker. Men det är svårt att hålla reda på pointsen om man inte räknar dom. Man kan tro att man har vart duktig men de har man itne alltid varit.

Men nu är ja gladare iaf. Nu ser ja bara fram emot att gå ner i vikt å bli smal. Ska bli sååå skönt runt jul att inte väga så mycke. :-)


Vi hörs....


See ya, Don´t Wanna be ya./Spidey

söndag 26 oktober 2008

Total failure - livet suger, men godis är gott! /Mattias

Att jag inte skrivit på ett tag har inte bara att göra med att jag vid senaste vägning gått upp 1,3 kilo. Med andra ord ser min fettokurva ut ungefär som börsen den senaste tiden, förutom att jag inte verkar få nått jättefall, möjligtvis drabbas man av depression, men det finns det piller mot.

Nåväl. Stort bakslag. Vilket inte var nån överraskning, men ändå surt som rönnbären. Frånfället i bloggandet har också att göra med att jag precis som Spidey ska flytta mitt spindelbo och bor bland flyttkartonger och lätt tidspanik. Trots att allt i princip varit klart i nån vecka och flyttfirman kommer först på torsdag känns det hopplöst. Och att laga mat som är nyttig mitt upp i allt det där är, tja, svårt. Därför tränger sig snabbmat in, godis ner och t.o.m. läsk är ett återkommande tema i min uselt hållna diet.

Att misstänka att vägningen på onsdag också blir ett bakslag är itne bara tråkigt, det är det ända ärliga. Men sen! Som alltid, SEN!

ceee ya!

Mattias