lördag 20 februari 2010

Kanske de kanske!!!Spidey

Som ni kanske vet så har ja ett jobb som det inte är så lätt att "äta rätt" tyvärr. Denna vecka va det 3 st luncher. Först månads rapporten då de bjöds ¨på fisk vilket iofs inte va s¨å dumt. Sen kom ABBA å bjöd på en räklandgång som va SSÅÅÅ god, inte heller så onyttig förutom den lilla kräsftröran som va på.
Sen i tors va kronfågel där å bjöd på bla kycklingpannbiff å lamfärsspett, Hmmm....kunde väl va nyttigare men va skja man göra....Det är ju bra att testa de man säljer också....

Men det största problemet ja har är att ja kanske inte äter de mest onyttiga utan de är mängden. Ja äter inte så mycke godis,glass,kakor m.m..... typ inget....
Ja har börjat köpa hem "riktigt" mat å inte så mycke halv fabrikat. men ja är alltid i kylen å gräver.
Ja satt å funderar på piller. Ja har vart sjukt emot piller men ja skulle kunna tänka mig nått som dämpar min hunger.
Ja premmunerar på Aktiv Träning å fick det senaste nr igår. I den låg de som de brukar göra reklam å bla på piller me grön te å grön kaffe,,,,Grönt kaffe? är de mögligt el? e nått ny sort hulken kaffe.
Ni kan va lugna ja kommer inte skicka in den. det kostar iofs "bara" 199 kr å då är de 45% billigare än va de ska vara. Å ja måste ju skynda mig för det är en begränsad upplaga.

Ja vet att Mattias tog nått piller men vet inte hur de slutade....Men den kändes inte så nice att ta...Är de nån som har tagit nått piller som verkligen funkar? det känns som om 99% av alla piller är bullshit.

Ja letar som sagt inte efter nått bantnings piller utan nån som man tar bort suget helt enkelt.

See ya dont wanna be ya!!!Spidey