fredag 21 augusti 2009

Helt meningslöst, detta! /Martin

Jaha... så ställde jag mig på vågen efter att ha varit så förbannat duktig, inte fuskat ett skit på hela medeltidsveckan, promenerat varje dag, osv... -0,4 kg... Vafan är det? inte ens ett kilo på nästan enochenhalv vecka?

IDAG, ställde jag mig på vågen igen. Efter att ha hållit samma strikta kost som tidigare. Inte avvikit ett jävlaste någe. Bara käkat gott men skittråkigt... +0,4... På riktigt. Om jag ska fortsätta med detta hela tre månader, så får det fanimej börja hända grejer. Hade jag kört viktväktarna så hade jag gått ner minst 6 kg redan.

Börjar efter denna dryga månad med endast 2,4 kg viktnedgång allvarligt tvivla på LCHF-sektens hallelujarop!

Ska jag gå omkring och käka tråk utan att det händer ett skit. Med viktväktarnas tråk händer det ju nåt iaf...

söndag 16 augusti 2009

Våran klocka går fel, och jag är svinduktig! /Martin

Jag är så duktig på att hålla mig till programmet! Klarade mig HELA medeltidsveckan utan den minsta avvikelsen från LCHF. Om jag går ner i vikt? Nja, tja... jag vet inte... imorgon ska jag väga mig igen. det blir lite spännande, men jag känner inte att det ger något sådära massivt resultat som det gör i början med viktväktarna. Vad jag däremot kan känna, är att jag inte är lika sötsugen som förut, och att jag inte småäter hela tiden. Det KAN dock bero på att det inte finns så mycket man kan småäta på när man bara käkar kött och fett. Känns lite sådär att steka upp ett paket bacon för att småsnaska på. Ost är iofs gott. Och som kvällsmat kan jag gott äta en hög med brie eller prästost... mmmm! Det blev jag sugen på nu!

Vad jag också märker är att magen är lugnare. Jag som brukar fisa som en häst och springa och skita fyra gånger om dagen, skiter knappt en gång om dagen, och släpper mig en gång på morgonen, och en gång på kvällen (så att det märks).

Jaha... då var stolgångsavhandlingen avklarad, och det är dags att göra yogapass och muskelträning... NOT!

Gonatt!

FÖÖÖRRRLLLLÅÅÅÅTTTT!!!!Spidey

En videoblogginlägg....de va lite länge sen....

See ya don´t wanna be me!!!!Spidey