lördag 22 november 2008

Är så glad!!!!/Spidey


Det har vart bra dom här dagarna efter vägingen. Ätit gått å ja gick hem i fredas en lite längre väg på ca 1,3 mil. Då passade ja på att hoppa förbi bolaget å köpa lite öl. och nbär ja kommer fram till kassan så frågade dom mig om leg, haha,,,Då vart man nöjd. Det var fan inte igår man vart frågad de. Så det har säkert me att man gått ner lite å ser lite yngre ut kanske.


Ida va ja på dop. Min kusses lilla tjej skulle döpas till Emilia. Å det klart det blir fika efter åt å dom har my favorite godiss of aall times Toffeefe på alla bord. Å såklart massa bullar,kakor å tårta. Men ja åt bara 2 pepparkakor till kaffet men det var lite jobbigt.


Imorrn blir de lång promenix i snön. Ska blir skönt som fan när man kommer hem å lägger sig i ett varmt bad....


See ya don´t wanna be ya!!!/Spidey

Förbannad /Martin

Ilskan över nederlaget har inte lagt sig! Jag är fortfarande skitsur. Det största problemet är att det inte finns någon annan att skylla på. Det är bara jag själv som har slarvat, ingen annan! Inte för att min i övrigt underbara sambo gjorde det bättre när hon samma dag som jag vägde mig, efter jag precis talat om att jag gått upp i vikt och mådde lite surt av det, svarade: "Åh, så synd... Kan du köpa med dig en guldnougat till mig på vägen hem? Jag är så godissugen!" Kanske användes inte exakt de orden, men jag köpte hennes guldnougat. Glädjen blev inte heller större när hon inte ens åt upp den, utan lät den ligga framme på köksbordet tills jag mer eller mindre tvingade henne att äta upp den ett par dagar senare.
Nåja, man får påminna sig om att det faktiskt inte är någon annan än jag i den här familjen som behöver gå ner i vikt, och resten av familjen ska inte behöva lida för att jag har slarvat.
Svårt att svälja att man bara har sig själv att skylla! Det är bara mitt fel!

Så, nu har jag sagt det. Är jag en bättre människa då?

onsdag 19 november 2008

Pizzadax då/Spidey


Jag är sååååååååå jälva glad ida. Kommit under 100 strecket. Gick ner 3.5 kilo dom här 2 veckorna. SÅ nu väger ja 99.8 kilo. O ja å Martin har ju det här me att vi ska ta en pizza när vi kommit under 100 pannor. Men han vart itne så glad när ja frågade honom om han hade lust att haka på å göra mig sällskap då.;-)

Nä ja ska vänta tills Martin kommer under 100 pannor såklart. Å det vet ja att han kommer göra om ca 2 veckor. Om ja klarade de me mitt jobb så klarar han det-.


Å julbordet gick ganska bra. Det vart lite sill å skinka men inte så mycke. De klart dom hade lussebullar å massa goda ostar men rörde dom int...bara luktade lite lätt på dom...;-)


See ya, Don´t wanna be ya/Spidey

Första nederlaget /Martin


fanfanfan skulle Jocke Thå ha sagt. Plus 0,1 kg. Måste återgå till att fylla i checklistan varje dag. Går fort att börja lura sig själv. Nya tag... Fanfanfan!

tisdag 18 november 2008

Ännu en tung dag imorrn!!!!Spidey

Måste bara börja med att säga grattis till Jonnie som äntligen får lägga sig under kniven. Ja va nästan själv påväg att skära lite i honom så att han hade fått sin operation.

2 saker kommer ske för min del imorrn. Först såklart kommer det 3 leverantörer å bjuder såklart å julbord.SSSSSSUUUUUUUUCCCCCCKKKKKK.
Såjälvaklart att det ska ske på den dagen ja ska väga mig för första gången efter tysklandresan/flytten när ja känner att ja verkigen har gjort allt för att gå ner i vikt. Vet inte hur många mil ja har gått dom här 2 veckorna tex.
Å som ja sa ockås så är det andra vägingen som ja är såååååååå nervös för. Speciellt nu n är ja inte vet va ja kommer äta imorrn.
Vet inte om jag har sagt det men det är FFFF*****NNN inte lätt att jobba på mitt jobb å gå ner i vikt.

Å det klart att flera av er säger att*det är väl bara välja bort å ta lite mindre* men det är fan inte lätt, speciellt inte när det är gratis. Ja lagar min egen matlåda för att ha koll på pointsen å vet va ja får i mig men att bara räkna ut vissa saker amn får på provluncherna är fan svårt. Äggröra tex hittade ja inte i nån av böckerna. El som vi fick provsmaka ida pressylta.
Visst så tog ja inte mycke men det är endå point som måste räkna.
"byt jobb då" Nä absolut inte. Det är fan det bästa jobb ja har haft. Så ja får kämpa hårdare å hårdare.

Måste bara tillägga angående flytten hit till gärdet,haha. Va trött man blir. När man läser gratistidingen som dimper ner i brevlådan då å då som heter"Östermalms nytt" kan man ju inte låta bli att skratta. Fan va ja passar in här. På framsidan av senaste nr kan man läsa som överskrift//"Kris i landet men fest på stureplan " men man kanske nöjer sig med två glas champagne istället för fem" //
Ja va f*n ska man säga,haha-Ja får väl också skära ner på champagnen.

SEE YA DON`T WANNA BE YA/Spidey

Eat it! // Jonnie

Idag kom samtalet jag tidigare gnällt om. Datum är satt.... Operationen ska ske den 10 December, om inte något förändrats inom mig. Ska på en sista koll och se att mina värden ser ok ut.

Så det kommer bli ett spännande julbord som det ser ut.
"Vill du ha mer julmat Jonnie?
Nej tack! jag har ätit två köttbullar redan, så jag är för mätt!"

http://www.youtube.com/watch?v=lN0pi2wwWSo

måndag 17 november 2008

En tung dag på jobbet!/Spidey

DEn började bra iaf. Frukt å grönt va förbi me massa frukt å grönt som inne håller mycke c-vitaminer. Så vi fick plcoka på oss clementinger, citroner, passionsfrukt(som många tror har med kärlekt att göra men det är fel utan har med passionen till jesus. Passionsfruktens blomma har liknelser med jesus korsfästelse, så där har ni lärt er nått nytt(vilket dom iofs inte sa imorse utan ja visste det innan)), brysselkål(min favvis,sssååå gott) guan,m.m.
Men sen till lunch,SSSSUUUUUCCCCCKKKKKK.
Då va de månadsmöte å då bjöds de på bacon, prinskorv, äggröra, potatis i ugn i smör å en sallad me dressin över den. SSSSUUUUCCCCKKK.....
Ni förstår att det inte är så j*vla lätt för mig när det bjuds på sån här mat. Hamnade på 24 points typ, å ja åt fan mig inte mycke. Iofs så räknade ja lite högre förmodligen men heller det än att lura sig sj att ja bara åt för tex 10 p den gången.
Men det roliga är om det hade vart innan vv så hade det vart en nolla efter 24p ja åt ida så man har ju mer koll, kan inte säga att ja lärt mig av vv eftersom vem vet inte att bacon är salt fett å prinskorv är en stoppad tarm me späck å lite kryddor typ.

Jag gick hem ida, å funderar på att gå till jobbet imorrn å gå hem också. Då borde den där j*vla äggröran va borta. å lite till......

See ya,don´t wanna be ya!Spidey

söndag 16 november 2008

Sönda å lat!!!Spidey

Det vart ju sent såklart igår. Hade kul som fan å träffade många gamla vänner så det va kul. Det va nog därför ja stannade.
Men var duktig å gick hem då. Ca 2.5 km så de funkade de. Men va tvungen att hoppa in i en grill å ta en 150gr burgare. DDAAAAMMMNNN va god den va. Tänkte ta en promenad ida men det vart inte så. Åkte till föräldrarna å sen bara latat lite. Har vart lite nere ida också men det blir bättre tills imorrn.
Så imorrn ska ja gå hem iaf. å tis också. sen är de vägning på ons. Ja ser nog fram emot de tror ja,haah...Ner måste ja ha gått iaf. det känns så.

Så det vart kortfattat hur min lörd å sönda såg ut.

See ya, Don´t wanna be ya/Spidey