lördag 14 mars 2009

Videoblogg från Norberg!Spidey å Martin

En liten videoblogg när Martin kör ett gig i Norberg. Å på hemvägen så utmanar ja Martin på en grej. Så nu finns den på video å längst ner så finns den i skrift.

På dit vägen:

De ensamma huset:

Backstage:

På hemvägen:

Utmaningen:

Från och med månd den 16/3 ska Martin gå ner under 100 pannor på 2 månader(mån den 18/4). Annars ska han följa med mig och se när ja äter en pizza och han får äta en sallad.

KKKKAAAAFFFFEEEE:

See ya don´t wanna be ya/Spidey å Martin

fredag 13 mars 2009

Peppning! // Jonnie

Jonnie är peppad och taggad att bräcka 110 gränsen snart, men jag stressar långsamt och kommer troligen öka något steg i helgen då det är lajv och annat skoj på g. Det är fredagen den 13:e idag, och jag och Jenny firar 1000 dagars bröllop, tror det är fuskpälsbröllop eller något. två år är tydligen bomull och tre år läder, så fuskpäls låter mest troligt.

Det har varit klent med inlägg på den senaste tiden även från mig, med den enkla förklaringen att det inte hänt så mycket. Jag arbetar hårt med att försöka få behovstjänst på Securitas, och har nu tagit mig igenom två intervjuer, lämplighetsprov och lite annat smått och gott.

Ätandet går fortfarande sådär... kastar i mig mat men känner att jag har hyfsad koll på mängd och tider nu. Matvanorna har ändrats lite efter operationen, men ine så stora och radikala som andra har rapporterat om. Min största skillnad är att jag har svårt att äta mjukmackor, något jag åt 10-12 stycken om dagen tidigare. nu äter jag 5-6 hårdbröd mackor istället. En annan stor skillnad är också pålägg. Tidigare var det ju kaviarmackor som var kostcirkelns mittpunkt, men nu är jag inte lika förtjust i den salta kaviarsmaken som jag varit tidigare i mitt liv. Leverpastej och Ost har istället klivit upp ett stort steg, vilket iofs är bra för mitt protein-behov. Kaviarmarknaden är nu pga av min minskade konsumtion i kris, och har börjat ta till avancerad säljknep för att få mig att känna saknad för fiskbebisar på tub igen.
(Gör din egen Kaviatar på Kalles.se)

Första dagen på resten av mitt liv... /Martin

Den gamla slitna klyschan kan gott återanvändas. Åtminstone i detta sammanhang. Tack Spidey för att du slet med mig på Viktväktarmötet i Onsdags. Motivationen har varit totalt på arslet under min sjukperiod, och det har märkts på vågen. Men nu känner jag mig återigen på G! Första dagen som seriös viktväktare på flera veckor var igår, och det kändes fantastiskt! Bläckfisk- och spenatpasta blev middagsrätten, och det smakade förträffligt!

De roliga nyheterna Spidey talade om kommer jag att tillkännage vid ett något senare tillfälle, då jag inte vet hur pass officiellt det är än. Men jag och Spidey kommer att ha kul iallafall!

En sak vi verkligen behöver hjälp med här på bloggen, är att få Mattias motivation att vakna igen. Han upplever en riktig motgångsperiod nu, rent gå-ner-i-vikt-mässigt. Kan inte alla läsare där ute se till att ge tips och peppning till vår skadskjutne kompis? Vi behöver honom här, textmässigt och peppmässigt!

Se också till att heja på Jonnie nu, snart är han under 110!!!!!

Nya Bilder på Spidey!

Vår absolut duktigaste medlem, Spidey, har nu kommit upp med fler bilder på sin allt pinnigare lekamen. Se dem på "Den nakna ohyggliga Sanningen".

torsdag 12 mars 2009

Snart är jag tillbaks! Lovar! /Martin

Hej allihopa! Jag är i teorin tillbaks på bloggen. Jag är definitivt tillbaks i gamet vad gäller viktväktarna, dock med en rejäl uppgång. 3,9 kg har jag gått upp under sjukan. Väger idag 105,8 kg. För mycket. Men jag är så gott som frisk och orkar ta tag i alltihopa igen. Hinner dock inte lägga upp bilderna på Spidey idag. får bli nån gång under helgen.

Måste dra nu! På riktigt!

onsdag 11 mars 2009

Snart nya bilder på mig!!!/Spidey

Nu hoppas ja att Martin vaknat till liv igen....Kul å se honom igen....

Han har lite nyhter att berätta....Kul som fän....Hade gått upp 0.6 kilo denna vecka men de rör mig inte nått....Eftersom ja fyllde år i lördas å hade "fel" kläder på mig...dom väger lite mer än dom ja brukar ha på mig....Så de har ja tillgodo till nästa gång....

Å ja tog 3 nya bilder å mailat över till Martin så ja hoppas han får upp dom snart.....

Ja hoppas ja kan träna imorrn.....Tog i liiiiite för mycke igår så ja nästan svimmade när vi skulle strecha å nu har ja tooook ont....träningsvärk över hela kroppen typ....Men vi får väl se.....

See ya don´t wanna be ya!!!!/Spidey

tisdag 10 mars 2009

Tisda igen!!!!tror de iaf/Spídey




Helgen gick bra....glömde allt va points är förnått.....Det vart tårta,öl,snacks m.m men skäms inte för de.....
Konserten gick bara bra....Lite felstämd bas så man vart less men förövrigt gick de bara bra....

Så i månda va de bara köra igång igen....Iofs hade morsan gjort moussaka till min lunch igår(som alltid va såååå god) men igår när ja kom hem så gjorde ja rotfrukssoppa me rödvin å sötpotatis i.....Daaaaamn va god den va.....
Den räcker i 2 dagar.....
Sen blir de cirkelfys ida å spinning på tors så de ska bli skönt....Ska väl till viktväktarna på ons å kolla läget hur de går...försöka få me mig Martin också....Lite orolig för honom.....försökt peppat på honom men han har ju vart lite osynlig här på bloggen....Vet inte äns när han skrev här senast.....
Så nu peppar vi på honom igen---
JA ÄR SÅÅÅÅ JÄVLA SUGEN PÅ PIZZZAAAAAAAAAA.....

See ya don´t wanna be ya!!!!/Spidey