fredag 1 februari 2013

We´re putting the blogg back together!!!

Dang it. Det var i Juli 2010 som det skrevs senast på denna blogg. Så nu dammar jag av den och hoppas att resten av gänget hjälper till.
Det är mycket som har hänt på 2 år. Mycket mage skulle jag säga tyvärr. Har gått upp dom ca 20 pannor man gick ner och förmodligen lite till. Det klart man tänker att det kanske inte var så bra att göra men det får man väl lägga bakom sig och börja om helt enkelt.

Det roliga är att 3(Jag,Martin och Mattias) av oss 4 har startat ett punkband nu på äldre dagar. B!!!!slap. Och vet att Martin också håller på att gå ner i vikt. Tyvärr vet jag inte hur det går för Jonnie och Mattias. Men det går säkert bättre för dom än hur det gick för mig.

Jag har kommit igång med träningen. Jag kör 2 ggr i veckan innan jobbet. Sååå jävla skönt. Speciellt att slippa alla idioter som träng efter jobbet. Men sen får man igång dagen på ett bra sätt och framför allt så har man gjort det och kan åka hem nöjd.
Jag ska väl öka den såsmåningom men vill inte börja för hårt.
Maten går det bättre med också. Tänker mer på det jag äter och skär ner portionerna. Vet inte om jag kommer börja på Viktväktarna igen men det är inte omöjligt. Men inga planer än så länge.

Nu kör vi hårt så blir att det blir Drottinggatan 2013.(Hänger aldrig på stranden så jag skriver inte beach 2013 utan man får gå på Drottningatan och visa upp kroppen ist)