fredag 7 november 2008

Fredag del 2/Spidey

Gick hem ida. Man hinner tänka en heldel då kan man säga. Nu tog de bara ca 1h 30min att ta sig hem.
Från å me nästa vecka ska ja gå hem varenda dag om ja då inte har nått ärende el nått. Lite av att "straffa" mig för allt ätande å ölande å framför allt latande man har gjort tidigare i sitt liv. Iofs är de skönt som fan när man har kommit hem å satt sig i soffan. man känner att man förkännar att spela lite ps3 "Spider-Man- Web Of Shadows" tex. El som nu har ja köpt 25 bitar sushi å ska glo på en krigsrulle.
Iofs så kommer ja nog inte gå hem hela tiden för resten av mitt liv men iaf när ja börjar bli nöjd me mig kropp å då kanske man trappar ner de.

Imorrn blir de upp tidigt också för då blir de stor handla som gäller....Sen en lång promenix också......

See ya, Don´t Wanna be Ya./Spidey

Då va det freda igen då!!!/Spidey


Tror inte de blir så mycke öl denna helg utan bara massa promenixer. Det går väl sådär me pointsen. Får inte köpa mer av viktväktarnas barer innan ja sover bättre. Vaknar upp vid 3 å e hungrig å hittar inget i kylen förutom senap å soja (iofs gått att blanda i en skål å äta som de men inte så mättande)så då är ju baren perfekta att slänga i sig. I ons natt vart det 5 bars som rök den natten. Iofs kom aj inte över mina point men det är ju inte såååå nyttigt. Bättre om ja hade haft hemma tex banan el nån annan frukt.

Har ionte överskridit pointsen men äter inte så bra än. Måste handla i helgen så man får hem lite nyttigt som man kan leva på. Det värsta är att ja har sthlm dyraste mataffär runt hörnet. Så man blir ju less. Går fan inte ens köpa en liter mjölk utan att behöva ta den på avbetalning.


Men i´morrn blir de att gå upp tidigt å ta en låååång promenda här på gärdet. Å ska traska hem ifrån jobbet ida också. Ska bli skönt....


Grattis Martin me brallorna där. Känner också att man krympt lite men iofs inte testat några gamla byxor än, har ett par jeans ja tänkte prova i helgen. Men ´tror inte ja får på dom än för dom satt ganska tajta när ja vägde runt 95 så....:-)


See ya, Don´t wanna be ya.Spidey

torsdag 6 november 2008

Almighty Power Boost! /Martin


Nu jävlar! Jag mår finfint idag! Hur kommer då detta sig? Jo... kolla på filmen vettja! Ljudet försvinner på slutet, men jag säger nåt i stil med: "Pepp igen!" Struttade från fiket till studion i morse med lätta steg. Hade gått ner 0,7 kg till... Tre hekto till så har jag gått ner magiska 10 kilo!
Shcweinkul!

onsdag 5 november 2008

Ja ni!!!!/Spidey

plus minus 0 denna vägning så ja är ganska glad....Skulle iofs vart bättre/roligare om man gått ner men det kändes skönt att stå still iaf å inte gått upp nått....Till nästa vecka ska ja kämpa som FFFAAAANNN....nu har ja stått på 103 för länge så minst 1 kilo siktar ja på till nästa gång. Vill fan inte höra el se nästa vecka siffran 103 då river ja häftet å kastar ut vågen igenom fönstret å skriker" hit me ett nytt häfte å ny våg å våga fan inte säga 103 kilo igen"

Man är ju peppad men det känns endå jobbigt. Fast ja vet att de kommer gå trögare för mig än Martin å ja har just vart i tyskland å flyttat å grejer så känns de sååååå tungt....
men ja kommer knappast att ge upp. Orkar som sagt inte va tjock längre. Jag har varit de för länge å har lessnat på det. Det var kul ett tag men nu är de ute. Plus ja bor ju på Östermalm nu å ryktet säger att det inte är inne att vara tjock längre här. Då måste mna ju rätta tills sig ju.....Man måste ju lyssna på vad brattsen säger annars kan det gå illa. Då kanske man inte kommer in på dom hetaste ställerna utan för nöja sig me East som är ute nu. Å hur fan skulle de funka att synas på ett sånt ställe....
Nä så ner ska ja för fan.....

Grattis till både Martin å Mattias.... Och Jonnie, du har säkert gjort nått bra denna vecka....Ätit en sån där fiiiin burgare kanske....Måste fan testa en sån snart.-...

See ya,Don´t Wanna be ya!!!/Spidey

Obama vann, och jag har gått ner i vikt! WOOHOO!

I morse vid åtta tiden ringde Harry, eller Martin:

- Obama har vunnit. Kom och fira med en vägning!

Mycket mer behövdes inte sägas, men göras, för att jag skulle ge mig av till Martins lilla studio, kasta av mig kläderna och klättra upp på vågen. 99,4 kilo. Alltså ner 500 gram sen sist. Två veckors vanskötsel har inte blivit nån katastrof. Det är bra.

Det är lite jobbigt detta med att man pendlar så mycket. Man inbillar sig ju nånstans att man väger det man väger och att det är något konstant. Vikten pendlar alltid nån procent hit eller dit. Men väger man 50 kilo så ger det inte riktigt som utslag som för ett fetto som jag där en procent motsvarar ett kilo, och då märks det genast rätt mycket.

Skönt är det dock att man inte helt havererat och jag börjar känna mig motiverad att planera dietiskt på lördag.

Idag blir det ugnsbakad kassler med grädde, annanas och rött ris. Det är rätt okej GImässigt tror jag.

Så, det är väl bara för er andra att stämma in: Hejja Mig!

Ett lycka till kastas till Spidey och Martin som väger sig i kväll! Och ett till Jonnie också att han får genomgå sin operation snart och liksom komma in i matchen.

/Mattias

Technorati Taggar: , , , , , ,

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

måndag 3 november 2008

AAAAHHHHHHHH/Spidey

Så less på det här. NU jävlar ska ja ner i vikt.
Det vart endel öl i lörd men va duktig å gick på den första långpromend sen ja flyttat hit. Sen i sönda vart de tvätt å fixa iording alla kläder, hade 3 sopsäckar undangömda plus massa kläder överallt å massa tvätt....Är väl typ klar me de. Och ja åt bra den dagen.
Iofs åt ja bra i förra veckan också. men gick dock inte så mycke.
Sen gick ja hem ifrån jobbet, från årsta till gärdet. Råkade ta en lite längre väg märkte ja när ja kom ut på vallahallavägen men de gjorde inte så mycke. De tog ca 1h 45 min. Så ja kan nog dra ner den me ca 10 min kanske. å då kan ja handla på vägen hem också.

Jävligt nervös för vägningen på ons, suck. Men som sagt om man bara har gått ner så är man nöjd men det känns verkligen inte som det. Man har tappat knistan lite men det kommer nog ändras efter man har vägt sig. För antagligen blir man peppad för man gått ner el så blir man förbannad för man har gått upp el står still.

Det som händer i höst/vinter på jobbet är att den 5 dec är det julbord på nån hemlig ort/rest. Sen hade vi fått matbiljetter till R.E.A såg ja också. De skulle va kul att gå men tror inte dom har så fetsnål mat. Men det vet man ju iofs inte. Sen kommer det säkert va provluncher me julkäk också, iaf skulle Feldt skulle bjuda på lunch å då blir de mycke sill. Tyvär ingen nubbe till. Då hade vart sköj.

Nä nu ska ja lägga mig å glo på simpsons å sova me mina spöken.;-)

See ya, Don´t Wanna Be Ya!!!/Spidey

PS.
Bra video, gillar den som fän där Mattias. Bruce är grym som fan. Plus man hejjar på New Jersey Devils vars namn bygger på legenden. Hälsa Michel Bergquist också. Han å ja har kännt varandra sen vi va ca 14 bast. Världen är bra liten kan man verklgien säga.

Gett upp? Mja. Snarare uppgiven! / Mattias

Efter att ha haft svårt att hålla mig till dieten under energikrävande flyttar och med dårpå följande viktuppgång känns det här projektet ganska dödfött. Har ingen lust att bry mig om något som har med mat och vikt att göra. Men det är kanske precis då det är som viktgast att man faktiskt biter ihop, tar nya tag och verkligen satsar.

Den här veckan kommer nog inte heller bli så bra. Men till helgen blir det till att sätta sig ner och göra matlista ur kokböcker, storhandla in massa mat och fylla den stora frysen så man har hemma och kanske till och med börja röra lite på sig. Fast med tanke på att vår nya lägenhet är så stor att man faan blir andfådd av att gå till muggen kanske motionen kommer automatiskt hemma. Det vore ju fint, men det är nog mest en önskedröm som inte kommer att uppfyllas. Förmodligen tarvar livet av en att man tar sig i väg till en lokal och provocerar Petter genom att sitta på en motionscykel i stället för att göra något på riktigt. Eller jag vet inte. Sen blir allt svart. Kanske är det tvärtom.

Nåväl. Nu blir det frukost här hemma, som inte blir GI alls eftersom jag inte hunnit med att införskaffa några hallon och yoghurten är groteskt trist utan.

Så.

Cee ya!

Mattias

P.S Eftersom Spidey har spöken hemma och det har varit den groteskt onödiga helgen Halloween så bjuder jag på en musikvideo som jag tycker är rätt nice, men Martin kommer att hata. Fast lite kul är den väl ändå?

D.S

Technorati Taggar: , , , ,
Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,