onsdag 5 maj 2010

jodåsåserrö!!!Spidey

det går frammåt iaf....trotts en massa motgångar så tror ja att ja har losat endel i vikt----iaf känns de på skärpet....

Men de är som sagt jobbigt när man har me sig matlåda men sen säger dom att det kommer grillas å EMV lunch denna vecka. Men ja har tagit tillbaka det där me att ta mindre på talriken. Fast de inte alltid är såååå roligt så måste man ju göra de.
det har bjudits på en massa tårta å sånt men de har man inte rört iaf....å nu har sevicehandlen fylltat in hos oss å de kommer en massa prover som man det är bara gå å ta....men det enda ja har tagit är sockerfria tuggummin...;-)

GRATTIS SOM FAN FUCKIREN,HEHE.....;-) JA SKA JAGA IKAPP DIG...

See ya don´t wanna be ya!!!Spidey

UNDER 100 KG!!!! /Martin


Jaha, nu kanske ni undrar: Vem är den där härligt spinkige killen med de fräscha kläderna, och varför har han dem på sig? Och... vad gör han i Martins Studio?

Svaret är: Den härligt spinkige killen ÄR MARTIN!!! Och han har på sig de dära kläderna, för dom passar på en kropp som VÄGER UNDER 100 KG!!!

Vågen stannade äntligen på 99,8 kg... Så med en väldans god marginal på två hekto, så får jag nu äta en "under 100 kg-pizza!" Men det får vänta tills på söndag kväll, så jag är säker på att stanna under hundra även efter pizzan... ;)

Det var kamp ända in på målsnöret, då jag faktiskt hade en viktökning på 0,6 kg i måndags, så jag vägde 101 kg. Men sen började promenaderna och vattendrickandet igen., och då rann kilot iväg.

Nu är det bara att fortsätta, och nu med massiv styrketräning om en vecka ungefär och lite mer proteinrik mat för muskeluppbyggnaden.

Just nu är allt på min kropp superslappt. jag är som en jävla vattenpåse överallt, men det ska tajtas till den närmaste månaden

Hörni där ute... Kan jag, så kan ni. Det finns hopp!

Kör hårt nu! De två första som når ett delmål på minst fem kilo ner, bjuder jag på bio!
Jag lovar!

/Mart-Man