lördag 13 december 2008

Luciafrossa /Martin

Idag får jag äta hur mycket som helst av vad som helst! (förutom pizza så klart, det sparar jag tills under 100 kg!) Inte för att det är bra för viktminskningen, utan för att jag behöver en kort motivationspaus. Visst är det så att motivationen tryter lite efter ett tag, men den kommer tillbaka. Jag tror att en liten paus gör mig gott... Kör hårt igen på måndag! Julen kommer också tillåta mig att göra matmässiga snedsteg, men jag ska hålla koll på vad jag äter, och skriva ned allt!

Nu ska jag njute av luciabakverk och popcorn!

Nu är ja full!!!/Spidey

Kan nån förklara för mig varför jag har en bra nergång i vikt fast jag dricker öl(som nu) ätit julbord typ7 gånger, ätit gott förövrigt, klämt en 150gr burger, m.m.?
Teoretiskt har jag typ fuskat nästan varje dag? inte exakt vrje dag

ÄÖr inte ja ett bevis att man kan njuta av livet men endå gå ner i vikt?

See ya don´t wanna be ya!Spidey

fredag 12 december 2008

Ett litet erkännande om kapitulation! /Mattias

Alltså, det här med att vara fetto är inte bara glam, brudar och rock´n´roll. Det är också onödigt ymnig armsvett, trängsel i biositsen och trassligt med andningen i trappen upp till lägenheten. Men det går.

Men det är svårt att vara fetto med ambitionen att inte vara det längre. För mig går det åt helvete. Nu är det dessutom jul och pepparkakor och glögg är så löjlgit gott att jag knappt kan tänkas på. Sen har vi det här med julborden. Hur ofta går jag på frossarfester? Aldrig. Typ. Ska jag då, de få gånger det verkligen erbjuds fin och god och festlig julmat tacka nej bara för att jag inte vill bli förnedrad offentligt på internet. Mja, det vore kanske rimligt kan tyckas. Men nej, nej, nej. Jag har inte varit ute och svirat öldimmig på flera år, så det känns ytterst trist att passa nu bara för att ni ska få ert lilla nöje. Den närmaste veckan kommer innebär godis, julmat, öl, sprit och annat helt vedervärdigt dåligt. Därefter kommer så klart jul. Jag tänker inte hoppa över dessa två festliga veckor.

Däremot tänker jag fortsätta försöka tänka på att äta bra mat hemma, inte äta godis och dricka läsk till och från jobbet. Eller, till jobbet dricker jag nog aldrig läsk. Kanske nån gång när jag jobbade natt. Men det gör jag ju inte nu. Nu jobbar jag när jag vill. Muhahaha. Eller det gör jag inte heller. Ibland jobbar jag.

Nu påstår i och för sig nån Doktor Dahlqvist, som jag tror Martin hade nån beef med nån gång, att man kan rasa i vikt fram till nyår genom att äta julens alla frestelser. Så kanske, kanske kliver jag upp på vågen på onsdag, men jag förhåller mig skeptisk. Öl lär inte vara bra i nån annan spideys diet.

Men med sanningen sagd, jag kommer inte ens att fuska, jag kommer skita fullständigt i dieten, har jag inte så mycket att förlora på en vägning. Mer än förnedringen förstås.

Vi får se. I morgon ska jag i alla fall bli rund under fötterna och frottera mig med sociteten.

Cee ya!

Mattias




AB1
23

Andra som bloggar: Kostdoktorn,Fetsmart
, , , , , , ,
, , , , , , ,

Hemma igen // Jonnie

En härlig känsla att slippa från sjukhuset, även om jag känt mig ruggigt väl behandlad och omhändertagen. Jag har under hela tiden försökt komma ihåg så mycket detaljer som möjligt men under narkosläkaren magiska pulver har man inte så mycket att säga till om. Så dessa dagar har gått absurt fort.

Tisdag natt var tung. Jag var fruktansvärt nervös och ska erkänna att jag gråtandes skrev ett avskedsbrev till min fru med ett par sista ord utifall jag skulle ha oturen att hamna bland de procent som läkarna måste nämna i samband med att de förklarar riskerna med ingreppet. Mitt mål var dock att hon aldrig skulle behöva läsa det, något jag med glädje kunna infria igår eftermiddag när jag kom åt min laptop för första gången... men nu går jag händelserna i förväg.

Onsdag morgon börjades kl 05.10 med samma procedur som innan jag lagt mig, en rejäl dusch med alkoholdoftande tvålar jag fått från sjukhuset. Därefter blev det en stadig frukost beståendes av ett halvt glas vatten för att sedan ta sig genom -17 graders kyla till Hudiksvall.

Väl framme vinkar jag av min mor som skjutsat mig, tar ett djup andetag, stänger av mobiltelefonen medan en snabb fundering om jag någonsin kommer slå på den igen går igenom huvudet. Stoppar ner telefonen och dem tankarna och bestämmer mig där och då, att det blir fan inget av med sånt skit. Med huvudet högt går jag sedan in till sjukhuset och direkt upp dagskirurgen. Utanför står en samling folk som precis som jag väntar på att få bli uppskurna. Jag låter huvan täcka mitt huvud då jag inte känner mig social, och spenderar några minuter med att studera dem andra och försöka komma på vad dem eventuellt ska operera.

Dörren öppnas och mitt namn ropas ut först. Tas in i ett litet omklädningsrum som fick mig att tänka på gympan på Gymnasiet. Fick Landstinget Unisex Mode på mig (Troligen världens fulaste underkläder) och fick sedan stig in i en "relaxavdelning" med dämpat ljus och mjuka fåtöljer. Där gick en sköterska igenom mina uppgifter och gav mig en handfull lustiga piller i olika former och färger. Hon förklarade sakkunnigt vad dem alla var till för, jag nickade och kämpade med att försöka svälja dem. Kändes som att försöka vissla efter man ätit 10 mariekex, så jag fick till slut tigga mer vatten för att skölja ner dem sista nu halvupplösta illasmakande pillren.


Därefter fick jag lägga mig ner på en klassisk sjukhussäng, vänta i 20 minuter, och lagomt när jag börjar inse att klockan inte är åtta på morgonen ens, rullar dem in mig i samma sal som dem använde för att obduscera aliens i Area 51. Lampor och folk överallt. Jag får order om att strippa av mig allt utom den lövtunna sjukhussärken och känner mig nu rejält naken och utlämnad medan tre sköterskor spänner fast mig i en bänk, samtidigt som en klämkäck kille förkunnar att han är den som ska söva mig och börjar trycka feta nålar i min hand och arm allt medan han skojar och skämtar om att jag minsann var en seg rackare. Börjar nu bli lite groggy och bryr mig därför inte om att enss försöka vara lika lustig tillbaka. Får en syrgasmask på mig och order om att andas djupt.
Dags att sova säger en kvinna som jag inte ser, och börjar berätta om en sandstrand och lugna vågor.... och så vaknar jag av ett starkt ljus och någon som knuffar på mig. "Försök flytta kroppen" säger någon och trycker mig i sidan och panikartat gör jag tydligen det för det dunsar till och jag landar i en hög av fluffiga kuddar och lakan. "Dags att vakna" säger någon och jag säger något i stil med "ok.." och somnar om.

Resten av onsdagen är en enda dimma. Jag har vaga minnen om att läkaren kommer in och säger något om högt puls, samt att jag talar i telefon med Jenny. Minns inte ett ord vad jag sagt till någon av dem, medan det var säkert något utstuderat och kvickt. Mest av allt minns jag att sängen är för liten för mig och jag hatar att ha fötterna mot plankan i sänggaveln.

Klockan 21 på kvällen är jag förflyttad in i ett mindre rum där två sköterskor talar lugnt och stilla med mig och först då börjar jag få ett hum om vart jag är och vad som gjorts.


Jag får hjälp att försöka resa mig upp, men blir snabbt illamående och svimfärdig och får mer syrgas och lägga mig igen. Strax efter klockan 22 vaknar jag igen och denna gång lyckas jag ta mig upp till stående och med en Rullator Delux ta mig till en toalett där jag blir sittandes och får mer eller mindre krysta ut kisset trots att man vid detta läge var enormt kissnödig.

Efteråt får jag ringa min fru igen och hålla ett lite vettigare samtal. Sjuksystrarna fortsätter cirkla runt mig hela natten och bjuda på smärtstillande så fort jag stönar.



Shit vad långt detta blev.. jag behöver en paus och mer smärtstillande. Återkommer med Torsdag och Fredag när jag har ork nog.

Bild 1 - Jonnie i Landstingets Unisex Mode, sista minuten före drogerna
Bild 2 - Jonnie ihoplappad efter operationen.

torsdag 11 december 2008

Forskning?/Spidey

Ja är såååå jävla trött på att forsking/tidingar/personer som snackar emot varandra. Inte är det konstigt att folk ger upp å skiter i allt. Som det Mattias skrev om om det med frukt å grönt att vi män inte skulle gå ner om vi åt de.
El så har man ju hört att socker blir man fet av. Men läste för så inte länge sen att man inte blir fet av socker pga flera saker. El gå en rask promenad är skit bra för de. Nej säger en annan tidning å säger att en långsam promenad är mycke bättre.
El om du dricker en dopp kaffe å äter en hårdbröd macka å sen går på en promenad så bränner du för du "lurar" kroppen me mackan att den ska börja förbränna å man blir pigg å varm av kaffet å det är bra förbränningen. Men nej säger nån annan å säger att det funkar inte så me kroppen.
El att om du äter senap så hjälper det att förbränna. å vissa."va fan. senap blir du ju tjock av ju"
El va sägs om äppelcidervinäger. Det är ju en klassiker. men vissa "Varför skulle den funka? finns de nått bevis? Har inte hört av nån forskare att det ska funka"
Ja menar det finns fler såna här saker än det riskorn i Kina. Tro de mer än 15 st då iaf.

Allt som man för höra får man hör både att de funkar av nån el nån tiding å att det inte funkar av nån annan som tror sig veta bättre......
Det klart man blir less o orkar inte lyssna.

Det enda som funkar är motion å äta rätt. Det är fan det enda enligt mig. Men om man tror på att man dricker kaffe ätit en hårdmacka så fortsätt me de. Varför inte? Ja gör jag iaf. Bara man inte skadar sig själv el nån annan å att det går i överdrift så varför inte? Det finns nått som heter placebo effekt. Funkar för den som tror att det funkar.
Så drick din äppelcidervinäger å ät din senap men i grund å botten är det motion å äta rätt som funkar. Det finns inga bra genvägar men sunt förnuft (som det iofs inte finns mycke av).

Ja menar vi är tjocka bara pga av 2 saker. Vi älskar mat/dryck å rör oss för lite. eller har ja fel?

See ya don´t wanna be ya/Spidey

Står still /Martin

Det var ganska väntat att jag inte skulle gjort några framsteg den här veckan, och jag var faktiskt till och med nöjd med att jag stod still och stadigt på 102,1.
Efter vägningen var det julfest i Polarstudion med massor av mat och dryck. Grekisk buffe är riktigt gott! Mmm!

Det bästa med dagen idag är att jag såg att Jonnies fru skrev i en kommentar, att Jonnie var vaken och att det verkade gått bra med operationen. Grattis! Ska bli kul att se hur herrn ser ut om ett halvår!

Men va fan! Dubbelt men va fan! /Mattias

Men va fan! Dubbelt men va fan!

För det första har jag gått upp till 100,8. Uselt. Får en att tappa all motivation att fortsätta detta förnedrande projekt.

Men jag tycker bilderna antyder att vågen ljuger och känslan av att kläderna sitter lösare inte bara är ett hjärnspöke, eller som Martin försökte antyda, otvättade kläder!

För det andra så påstår Aftonbladet i dag att det finns ny forskning som säger att kvinnor går ner av grönsaker, men inte män. Vad är det för jäkla orättvisa. Precis den typen av saker som får en inte tro på en gud, men att djävulen bär prada!

Cee ya!

Mattias



Grönt gör dig smal – om du är kvinna | Kropp & Hälsa | Aftonbladet
Technorati Taggar: , , , ,

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

onsdag 10 december 2008

En lite whisky å massa tankar!!!/Spidey

Det hade gått sådär denna vecka. ner 0.1 kilo. Men det är inte så konstigt iofs efter firmafesten å man har inte ätit så bra.

Kom hem å slog upp en 3:a Scapa å lagade matlåda. Det vart kyckling me morot å zuccin, vitlök solo m,m. vart bara 4 points.
Har vart hängig som fan den senaste tiden. En del pga att man inte vet va som händer me jobbet. Dom har iofs inte sagt nått men vårt företag måste drabbas också. Vi har ju kunder som ISS som har sparkat x antal personer å dragit in på julmaten. IOfs skulle de va dumt enligt många på jobbet att kicka mig för ja säljer så bra. Fast man bara jobbat där sen i april å fick min första ringkund i juni så vann ja en säljtävling till Erfurt. Å ligger på 3:de plast å 2:a plats på 2 andra. Å då har ja inte så många kunder på min ringlista. Å nej ni behöver inte vara rädd att ja ska ringa er å sälja herrtrosor el skosnöresrengörare. Vi ringer bara restuaranger som vill ha mat å sprit m.m. Sen är det massa annat som tynger ner mig också som ja inte vill gå in på nu men kort sagt känner ja mig jävligt ensam. Men det kommer väl bli bättre å ser den 1 jan som en ny start. Då lugnar det ner sig på jobbet både me provluncher å ordrar.
Då ska ja ta tag i saker som att försöka flytta härifrån. Avskyr den här lägenheten. Sen ska ja försöka fixa upp min klubb också. Få lite liveband å bra musik upp.

Jag vart jävligt glad å peppad när jag såg 2 vackra kvinnor som hade skrivit kommentar till oss. Så jävla starka å när man läser så blir man bara mer peppad att fortsätta gå ner ivikt. Ni måste bara in å läsa om deras viktminskning.
Anna och Nett
När man om dom blir man inspirerad och peppad. Det behövde ja verkligen läsa ida.:-)

See ya don´t wanna be ya/Spidey

Nya Bilder på två fetknoppar /Martin, Mattias

Nu har Martin och Mattias lagt upp nya bilder på "Den nakna, ohyggliga sanningen".

OCH!!! HÅLL TUMMARNA FÖR JONNIE IDAG!

Jonnie! Vi tänker på dig, och vet att allt kommer att gå bra!

tisdag 9 december 2008

GIssa vad!!!/Spidey

Man tror inte det är sant men det är de...Det blir ett till julbord imorrn. FÖR I HELVETE. ja tro ja är uppe i 7 st nu. Hur lätt är de då när man går förbi alla läkerheter. Ja hoppas att de är de sista iår men det kommer det säkert inte bli.

Ida va det ju också julbord å de va första gången ja vart mätt på ett av dom. Det ja åt va julskinka å potatis i massor. En liten bit varmrökt lax å grov senap. å vatten. Hur rolig va den tallriken då? Men det vart 11 points(3p skinkan 4p potatis båda dual å resten senap å laxen) denna gång så ja får väl sikta in på en liknade talrik fast mindre imorrn...Me tanke på att det är väging.....Men tror inte det har gått så jävla bra dock... vi får se...




Man ja har fixat en tidig julklapp till mig själv som kommer få mig att bli peppad att gå ner. En ny musmatta till datorn på jobbet. Visst är den "fin"?






Mina tankar kommer gå till dig Jonnie imorrn. Du är så jävla stark människa.


See ya don´t wanna be ya/Spidey

Dan före Opare-dan. // Jonnie

Att blogga har alltid varit bra för mig, då det funkar som en bikt för mig och efter jag skrivit av mig känns saker och ting lättare. Man kan liksom släppa det och gå vidare utan att bära på saker som varit tunga. Tack alla för det positiva stöd ni lämnat (och som gjorde mig tårögd igen, fast av andra anledningar).
Idag har jag laddat min bärbara dator som jag tjatat till mig att få ha med till sjukhuset, med lite film, tvserien Trueblood och en bunt Ljudböcker med Star Wars tema. Så nu känner jag mig packad och klar, redo för att göra resan mot knivarnas rike (Delsbo dvs.. fast jag skyndar mig förbi där) för att bli uppskuren i Hudiksvall.

I sin ungdom hade man väl fantasier, men det var ungdomssynder man begick.Man trodde på jämlikhet och på solidaritet, men nu har man fått en bättre överblick.
Det är bäst att ge fan i politiken, och låta folk få tycka vad de vill. Inte fan är det nån mening att slåss i nån förening, nej, det tjänar ändå ingenting till.
Det är lika bra att sluta drömma. Det går åt helvete i alla fall.
För om man drömmer om Paris hamnar man på något vis likförbannat i Hudiksvall.

Längd - 184 cm

Midja - 114 cm
Mage (Som bredast, vid navelhöjd) - 125 cm
Bröstkorg - 120 cm
Rumpa - 120 cm
Överarm - 38 cm
Lår - 60 cm

Vikt (Enligt hemvåg) 119,7 kg

BMI - 35.4
Blodsocker - 7,1 mmol/l
--

Länk till mig själv:
http://misstriple.blogspot.com
Kvinna från Ljusdal som genomgått operationen.

måndag 8 december 2008

Juletid och julbordstid. Kanske inte så dumt ändå/ Mattias

Var som jag nämnde på julbord förra veckan. Ska förhoppningsvis på ett till på måndag. Snart ska jag dessutom något överraskande på etiopiskt julbord nästa lördag. Det låter det.

Julbordet är ju en klassisk fettfälla. Men jag tycker mig förstå att det inte är så jäkla farligt som man kan tro. Bara man tänker lite GI. Skinka, lax, sill (urk!) ägg och den typen av grejjer. Revbensspjäll borde funka tycker jag. Köttbullar kanske. Det man nog helst ska undvika är förstås godiset (svårt) pepparkakorna (omöjligt) och snapsen (skrattretande).

Öl är väl inte ens att tänka på antar jag. Julöl som är så fint. Men ska det va fint får man lida pint, eller vad det där gamla ölordspråket är.

Sen får man väl hoppa potatisen, men handen på hjärtat, vem tar mer än en symbolisk potatis på julbordet?

Om man vill skita i allt och bara mula i sig mat så har jag ett tips. Ät dig proppmätt. Sitt ner en stund och ät annanas. Då försvinner den där tryckande mättnaden och man kan äta, kanske inte lika mycket till, men i alla fall en hel del till. Det funkar. På riktigt. Men jag tror jag hoppar metoden i år!

Cee ya!

Mattias

Så får du en god GI-jul | Kropp & Hälsa | Aftonbladet

En dag till i fettoland. /Mattias

Livet lunkar på men nog börjar jag ogilla ugnsstekta grönsaker, eller wokade grönsaker eller jävla broccoli överhuvudtaget. Men laxen i dag var riktigt god. Eller för att citera mitt något skrytsamma jag: Den var faktiskt perfekt!

Tröjjan jag har på mig i dag är dock lite skönt lös och stramar inte alls på samma sätt som den brukar runt överarmarna. Så nånting har nog hänt när en dag till har gått här i fettoland. Och byxorna börjar också kännas lite lösare. Men jag vete faan ja.

Allt handlar ändå bara om illusioner. Jag är ruskigt smal och snygg när jag klär på mig och låser dörren. Så rullar jag in barnvagnen i hissen och ser den avslöjande helkroppsspegelbilden kasta glåpord hela vägen ner till bottenvåningen. Man hör hur hissen riktigt skrattar ondskefullt ända till man kommit utom hörhåll. Fast å andra sidan har jag inte bättre självbild att det bara går ett par minuter förän jag är smal och snygg igen. Sen kommer speglarna, vattenpölarna och fönstrena tillbaka. What to do? What to do?

Jag har hört att det fanns nån kung eller kejsare eller nåt som lät förstöra alla speglar i riket. När jag använder ordet rike känns det som om det är en saga, vilket det mycket riktigt kan vara. Så långt kanske man inte behöver gå, men det vore skönt att kunna gå runt i livet utan att se sin feta lekamen i varje blankpolerad, speglande yta.

Nåja. Slut på gnäll. På onsdag är det fotografering och vägning, så då får ni bedömma själva.

Cee ya!

Mattias

Otroligt impad! /Mattias

Försökte lämna en kommentar på Johnnies senaste inlägg men nånting muppade.

Ville bara säga att jag är otroligt imponerad av den viljestyrska du visat upp och den moral du haft som gjort att du snart är i mål med detta livsviktiga projekt. Jag tror inte många hade klarat det.

Jag önskar all lycka till i övermorgon och vi vet alla att det kommer gå fina fisken.

Tusen och inget ord av cyberfettovänskap!

Mattias


Avreagera mig lite/Spidey



SÅ J*VLA TRÖTT PÅ SÅ MYCKE. Idiot matkärringer som tar en halvtimme på sig att bestämma vilken jävla fisk som dom ska köpa till sina ungar. De är ju för fan bara panering du köper å kanske en stackars fisk på 5% på ett redan överfiskat hav och som iaf innehårt 120% fett å suger upp ännu mer när du stekt den. Å hur FAN kan en kille som jobbar på en fin restaurang på stureplan kalla sig för kok om han inte vet va en brioche. Och att du å ja kanske inte vet va de är ju kanske itne så konstigt men den idioten har förhoppinsvis gått rest.skola. En brioche har en äkta viktväktarn vän kan man säga. Det är en bulle som innehåller ca 99% smör- Jävligt god men kanske inte är så nyttig. Och sen har han mage(förhoppinsvis större än min är ordagrant) att skylla på mig att ja slagit fel när ja förklara att det ligger 100 st i en krt. Snacka om stor jävla krt det skulle va om det var limpor som han påstod att ja sa till honom skulle ligga i en den. O alla(förutom du Mattias) jävla politiker som tjänar mer än va botswanas har i bnp med alla sina fallskärmsavtal å pensioner. Kasta ut dom ur ett flygplan med sitt jävla fallskärmsavtals å får vi se hur passa bra den hjälper dig på vägen nu. och alla som inte tror att aj har känslor. Ok att aj är stor(på väg att bli mindre) vet att ja kanskte inte har alla hemma däruppe å kanske inte ser ut som Brad Pitt(Iofs vill ja inte se ut som honom snarare George Clooney,där har vi en man i min smak) men ja hra fan känslor. Å alla dom småkryp till journalister som spyr ut va vi ska tycka å känna å veta. Allt som står i tidingarna är bara död å lögner som alla läsa å tror på. å alla jävla bönder som söker nån å alla idioter på is. ^Snåla jävla Ridderheims som har haft en tväling hos att vi ska dubbla deras försäljning å om vi lyckades me det så skulle en vinna en resa till Italien å vi andra en stor korg. Inte en enda jälva gång kom dom förbi å peppade oss/ sa hur de gick/ svara på frågor mm. Vi hamnde nån tusen lapp under det vi skulle ha sålt. Vi skulle sälja för 1.2 miljoner till dom å vi lyckades nästan. Å allt vi fick som tack för att vi nästan klarade va ett packet salcia korvar å en liten burk soltorkade tomater. Vet att vi inte klarade mål men va fan vi dubblade nästan deras försäljingn. Snåla jävlar. Plus dom kom inte ens själva å lämnade priserna. Hur peppade blir man på att sälja dom nån mer? Har bara en sak till er alla. *plockar fram ett stort förstoringsglas å placerar mitt pekfinger bakom den* Ett stort FUCK OFF ifrån mig. God Jävla jul.


Annars har min dag varit bra. Gick hem men vet dock inte om ja kan göra det imorrn för ja fått lite skavsår. Å ja behöver inte laga nån mat till imorrn för gissa vad.....SSUCCKK. dEt är ju julbord imorrn. Hör å häpna. Det har väl aldrig hänt mig förr va? Vet inte va som kommer bjudas men kommer snåla som fan.Förutom me julskinkan som verkar vara dualval Det är fan inte helt fel de...:-)

Å ja vägde mig nyss också å min våg stod på 97kilo så de ser väl bra ut tror ja....Nu ska ja dricka julmust å äta lite yog(a)hurt(s) me cornflakes.:-)


See ya don´t wanna be ya/Spidey

Dag Minus 2 IDFFOS // Jonnie

Slutet är nära. Om två dagar är det dags men tyvärr sjunker humöret fort och jag känner mer ångest än hopp just nu. Visst spökar den 4% risk att man inte överlever ingreppet en del men mest känner jag av kalla fötter inför ett kommande liv där jag inte kan äta normalt utan att skada mig själv. Jag är helt övertygad om att det är min stora chans att bli kvitt min diabetes och gå ner i vikt, men ätandet har alltid varit min stora tröst när livet varit jobbigt. Att ta detta steg och förhindra tröstätande och frossan borde kännas bra men just känner jag mig mer som att jag kapar livlinorna före jag cyklar enhjuling över en slak lina medan Tomas Dileva och Dogge Doggilito kastar färgglada och bearnaisesåsfyllda vattenballonger med texten "Ha ett underbart jävla liv!" på mig.

Hungern hugger fortfarande och om någon vill komma och påstå att man vänjer sig vid att leva på pulver och alltid vara hungrig ska jag gladligen svara denne med en trynpuck så hårt att deras kommande fyra generationer kommer blöda kroniskt näsblod.

Helgen ägnades åt lajv, och jag är glad över att bröderna O'Neill fixade det mest då jag behövde all min energi för att hålla upp en hyfsat trevlig attityd mot folk istället för att önska dem ett liv med varfyllda bölder i alla kroppsöppningar. Att det sedan sabbade Tuvas dygnsrytm att vara hos Farmor gjorde det ännu jobbigare. Jag sov 2,5 timmar i natt och var ett vrak vid 09.30 i morse när Jenny bytte av mig och jag fick sova igen. Har fortfarande inte vaknat ordentligt vilket troligen gör sitt med humöret.


Då jag upptäckt att vår våg visar olika resultat beroende på vart i badrummet den står har jag slutat förlita mig på vad den visar. Men 7-8 kilos viktminskning kan jag nog stoltsera med, centimetrar runt kroppen visar sina tydliga tecken.

Medan jag skriver detta kommer Tuva och Jenny in och Jenny frågar hur det känns. Vill svara att det känns ok, men tydligen vill känslorna annat och jag faller i gråt istället.

Det är två dagar kvar och jag är ett känslomässigt vrak.. Fan!

söndag 7 december 2008

Om frosseri är en dödssynd... /Martin

...så skulle jag varit död nu! Hade ett gig i Malmö i Fredags kväll. Fick för mig att jag skulle köra bil fram och tillbaks från Stockholm, för att komma hem så fort som möjligt efter giget. Dummadummadumma jag! Jag är inte 23 år gammal längre, och jag orkar inte med att vara vaken och köra på samma sätt som förut. Vägen hem var ett helvete. Var tvungen att stanna vid varenda jävla nattöppen mack för att köpa koffeinläsk, kaffe, godis, käk och allt möjligt för att hålla mig vaken och på vägen. Stannade typ sex gånger på vägen hem och sov tio-tjugo minuter åt gången. Räknade till fyra tomma godispåsar i bilen i morse. Helt sjukt... Och dimma var det också.

Fan, nu är det skärpning som gäller... Men, men... jag tog mig hem levande iaf. Hellre tjock än död...

DEt gick väl ganska bra iaf,tror ja/Spidey

Dagen efter firmafesten. Skulle du kunna hångla me denne man?
Man kanske va lite dum som bara åt rotfruktsgryta som lunch innan firmafesten började. Men men...

Det började att vi fick öl å cider å kanapeer me bla anklever å några me olika mousser på. (FAN va god dem den me anklevern va har inte kollat hur många point´s det är i anklever men hoppas på att de är en dualval:-))

Sen vid kl 18 så satte vi oss på ett par bussar där de fanns mer att dricka. Men det var fortfarande hemligt om vart vi skulle...Men efter ett tag så svängde vi in på Kallfors. En av mina kunder nu när Therese har åkt till thailand. Men dom måste ha handlat på sidan av el nått för vi kunde inte räkna ut att det var dit vi skulle. Där bjöds de på italiensk buffé åååå damn va ja frossade. Den fanns coctailmozzarella, pasta sallad, musslor(kommer tillbaka till dom senare) massa salami, m.m.m.m....O så hade dom efterrätt också men där tog ja inget. Kollade inte äns va dom hade för då hade de vart kört. Sen till detta så bjöds de på röttvin å de gick ner en del glas där. sen tog man en whiterussin(my favorite) men kommer tyvärr inte ihåg allt som hände. Vid kl 01 så gick bussen hem å sen tog ja t-banan till östermalmstorg å gick hem därifrån så lite duktig va man då iaf,haha----

Tillbaka till musslorna så har ja inte ätit musslor på ett bra tag pga en händelse. Först för ett par år sen så käkade ja musslor för första gången, de va uppe i lule på nyår där ja å ett par till blivit bjuda av mcklubben"läskiga skogen" å då bjöds de på musslor å ja tyckte de va skit gott. Några veckor senare åt ja å en tjejpolare suchi där de fanns en blåmussla i misosoppan. Så ja tänkte varför inte å stoppa i mig den. När ja började tugga så knastrade de till. Skumt tyckte ja men jajär inte mussle expter men har för mig att musslor inte har några ben. Så ja ta du det som knastrat å det visar sig bara en lite liten krabba. Man tappade lite aptiten på att äta musslor efter de.

Igår fick man inte så mycke gjort. låg bara å glodde på massa film å spelade NHL09. Ida gick ja dock en en lång promenad på ca 1.6 mil. Det kändes skönt som fan. å på tisa ska ja å en polare börja träna....Se hur de kommer gå.....
See ya don´t wanna be ya/Spidey