lördag 24 april 2010

Paus i Bokföringen Skriver en Skvätt... /Martin

Yo, Slamdunk Mothafocka!

118,2 kg. Det var svaret på frågan ingen ställde, men som jag tyckte att jag borde skriva iallafall.
118,2 kg var den vikt jag startade på denna omgång... Helt sjukt. Förstår ni att gråten var nära där på Eriksdalsbadets kroppsvåg?

118,2
118,2
118,2

När jag berättade detta för min flickvän så sa hon bara: "Snälla Martin, kan du lova att du aldrig hamnar där igen?" Och jag vet att hon menar för min skull. Kan ni förstå vilken underbar människa hon är som håller ihop med en, trots att man ser ut som en jävla valross, med mustasch och allt?

Men... Nu har fem veckor förflutit och jag väger 103,8 kg.

Det är en viktminskning på 14,4 kg! Ni ser rätt! 14,4 kg på fem veckor. Bara 3,9 kg till, så ligger jag under hundra!

Vet ni hur mycket 14,4 kg gör för humöret och piggheten? Jag tog min dotter på en promenad i Tyresta Nationalpark idag till en eldplats,bdär vi grillade korv (Jag åt tonfisksallad), lekte och pratade. Det var en av de roligaste dagarna hittills i år.

Bara en sån sak som att kliva upp tidigt en lördag, göra sig iordning helt spontant och åka ut i skogen hade jag inte gjort för ett par månader sen.

Än är jag inte framme vid målet, men det kommer inte att bli några problem. Problemet blir att hålla mig kvar där. Men planerna för hur det ska gå till har börjat ta form...

Kommentera mera. Det inspirerar till fortsatt skrivande, och det hjälper till med att nå målet att veta att ni har koll på oss!

/Mart-Man

tisdag 20 april 2010

Who is tha man!? /Martin

Jag är nu försvinnande liten!

Ställde mig på vågen imorse...

-0,9 kg på två dar. Jag rasar fortfarande... Helt vansinnigt fort går det, men det ÄR för att jag knapp petar i mig några kalorier. Jag är fruktansvärt förvirrad om dagarna, och närminnet är åt helvete. Kroppen stryper energin till hjärnan och säger: "Hellre dum än död!"

Det är egentligen inte hälsosamt att tokbanta på det här viset, men alternativet hade varit ännu värre.

Jag har alltså gått ner sammanlagt 11,9 kg på ca 4,5 vecka. Det är sjuukt mycket!

Nästa gång jag skriver så kommer jag att avslöja den vikt jag hade när jag startade. Vissa har kanske räknat ut det redan. Jag kommer nämligen inte ihåg vad jag skrivit tidigare, men ändå... Nästa gång:

Vad vägde Martin Från Början? Läs det chockerande svaret!

Ni kan gissa om ni vill. Men inte ni som jag redan berättat det för. Den som kommer närmast kanske vinner ett pris!

/Mart-Man