måndag 3 november 2008

AAAAHHHHHHHH/Spidey

Så less på det här. NU jävlar ska ja ner i vikt.
Det vart endel öl i lörd men va duktig å gick på den första långpromend sen ja flyttat hit. Sen i sönda vart de tvätt å fixa iording alla kläder, hade 3 sopsäckar undangömda plus massa kläder överallt å massa tvätt....Är väl typ klar me de. Och ja åt bra den dagen.
Iofs åt ja bra i förra veckan också. men gick dock inte så mycke.
Sen gick ja hem ifrån jobbet, från årsta till gärdet. Råkade ta en lite längre väg märkte ja när ja kom ut på vallahallavägen men de gjorde inte så mycke. De tog ca 1h 45 min. Så ja kan nog dra ner den me ca 10 min kanske. å då kan ja handla på vägen hem också.

Jävligt nervös för vägningen på ons, suck. Men som sagt om man bara har gått ner så är man nöjd men det känns verkligen inte som det. Man har tappat knistan lite men det kommer nog ändras efter man har vägt sig. För antagligen blir man peppad för man gått ner el så blir man förbannad för man har gått upp el står still.

Det som händer i höst/vinter på jobbet är att den 5 dec är det julbord på nån hemlig ort/rest. Sen hade vi fått matbiljetter till R.E.A såg ja också. De skulle va kul att gå men tror inte dom har så fetsnål mat. Men det vet man ju iofs inte. Sen kommer det säkert va provluncher me julkäk också, iaf skulle Feldt skulle bjuda på lunch å då blir de mycke sill. Tyvär ingen nubbe till. Då hade vart sköj.

Nä nu ska ja lägga mig å glo på simpsons å sova me mina spöken.;-)

See ya, Don´t Wanna Be Ya!!!/Spidey

PS.
Bra video, gillar den som fän där Mattias. Bruce är grym som fan. Plus man hejjar på New Jersey Devils vars namn bygger på legenden. Hälsa Michel Bergquist också. Han å ja har kännt varandra sen vi va ca 14 bast. Världen är bra liten kan man verklgien säga.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Skitbra, Henke! Vad jag kan se har det ju gått bra för de flesta av er så här långt. Hur många känner du som har gått ned så här många kilo sedan du började?

Våga inte tappa sugen nu. Jag håller koll på dig!

Anonym sa...

Jag har en fruktansvärd men effektiv diet! :)
1. Du tar 3 matskedar citron, tre matskedar lönnsirap, en och en halv deciliter vatten och en massa cayennpeppar. Drikc 6-9 glas om dagen med detta.
2. Börja varje morgon med 9 deciliter saltvatten.... (you will be surprised...)
3. Köp Lakristee, milt laxernade, på hälsokost butik och drick det kvällen innan du börjar och sen varje kväll. )ska sjuda i 7 minuter innan du dricker.
4. Ta semester eller nå't, det kan vara lite krävande...

Detta är ALLT du "äter" i 10 dagar, kan köras i 20 dagar om man pallar.

Detta gick en kompis ner 16 kg på under 14 dagar.

Men du kanske inte vågar... he he he!!! Personligen klarade jag inte saltvattnet. :(

Spider-Man sa...

Om man kan byta ut 3 matskedar citron, tre matskedar lönnsirap, en och en halv deciliter vatten och en massa cayennpeppar och saltvattnet och lakritsteet med öl så hoppar ja diiiirekt på¨den dieten...;-)

Anonym sa...

Ha ha ha! Funkar inte riktigt så....