fredag 7 november 2008

Då va det freda igen då!!!/Spidey


Tror inte de blir så mycke öl denna helg utan bara massa promenixer. Det går väl sådär me pointsen. Får inte köpa mer av viktväktarnas barer innan ja sover bättre. Vaknar upp vid 3 å e hungrig å hittar inget i kylen förutom senap å soja (iofs gått att blanda i en skål å äta som de men inte så mättande)så då är ju baren perfekta att slänga i sig. I ons natt vart det 5 bars som rök den natten. Iofs kom aj inte över mina point men det är ju inte såååå nyttigt. Bättre om ja hade haft hemma tex banan el nån annan frukt.

Har ionte överskridit pointsen men äter inte så bra än. Måste handla i helgen så man får hem lite nyttigt som man kan leva på. Det värsta är att ja har sthlm dyraste mataffär runt hörnet. Så man blir ju less. Går fan inte ens köpa en liter mjölk utan att behöva ta den på avbetalning.


Men i´morrn blir de att gå upp tidigt å ta en låååång promenda här på gärdet. Å ska traska hem ifrån jobbet ida också. Ska bli skönt....


Grattis Martin me brallorna där. Känner också att man krympt lite men iofs inte testat några gamla byxor än, har ett par jeans ja tänkte prova i helgen. Men ´tror inte ja får på dom än för dom satt ganska tajta när ja vägde runt 95 så....:-)


See ya, Don´t wanna be ya.Spidey

Inga kommentarer: