måndag 10 november 2008

Känns bra!!!Spidey

Det känns bra för första gången sen flyttveckan. Om ja inte gått ner nått nu så blir ja fan besviken. Iofs kan ju måttet på baslådan ha krymt iofs men det skulle inte kännas lika kul.

Ida va frukt å grönt förbi å hade undervisning om potatisen å så fick vi massa potatis hem som va jävligt bra. FÖr ja har inte köpt potatis sen nån vecka innan ja flyttade hit utan ja köpte såklart 2 kilo i helgen såklart. Så nu har man potatis å lök(sen förra måndagen me frukt å grönt) som räcker för ett helt kompani.
Sen repade ja me bandet ja kanske ska börja me. Det kändes bra som fän. Så vi får väl se va som händer.

Imorrn kommer de bli intressant på jobbet. Då blir de en "köttskola" där vi kommer få testa ett nytt kött ja inte kommer ihåg va de hette men det ska va en ny "serie" om man säger så. Som tex Skare biff el Beimer.
Så då först genomgång sen bjuds de på köttet. Vet att det kommer vara oxfile,entrecote och en biff. Oxfile o biffen är ju 3 point så får man äta hur mycke man vill medans entrecoten är farligast. En skiva 125g är 5 points så d blir nog inte så mycke entrecote men måste iofs smaka på den..:-)

Det var allt ja har att säja ida iaf....Så...

See ya,don´t wanna be ya/Spidey

Inga kommentarer: