lördag 15 november 2008

Lördag å ganska peppad!!!/Spidey


DEt har gått bra dom senaste dagarna. Gick hem 2 dagar förra veckan. DEt vart inte mer tyvärr pga rep bla men siktar på det nästa vecka igen.Gick på en lång promenad ida på ca 2h å det vart en sträcka på ca12.3 km så ja är nöjd. Insåg att ja inte har så mycke mat kvar i kylen så ja får nöja mig me lite kokt potatis ikväll,haha. Så lyxig kommer ja vara ida. Ska handla lite imorrn så man har lite hemma.

Ida ska ja iväg å dricka några kalla hos en vän å sen ut å gratta en tjejpolare.....Men det kommer inte bli sent iaf.

Igår hängde ja me en polare vid namet Pilen å hade mycke trevligt som vanligt. De vart en räksallad innan så de inte skulle bli så mycke point. Sen vart det NHL09, 4 öl å några groggar å sen hem å slagga.


Imorrn blir det åka till föräldrarna å hjälpa dom me sin dator å sen blir det Bond me farsan. Ska bli kul å se om den är bra vilket ja inte tror dock. Men innan ja åker till dom ska ja på en lång promenad igen. Har sagt lite tyst för mig själv att ja måste ut minst 1,5 timme 2 ggr varje helg. Det borde ju funka.....
Så jälva nöjd också. Testade mina gamla jeans stl 34 å dom passade. Så där ja. Det är ett bra bevis att det går åt rätt håll..:-)


See ya, don´t wanna be ya!!!/Spidey

Inga kommentarer: