onsdag 12 november 2008

SSUUUCCCKKKK!!!Spidey

Så trött man blir. Herr Martin ringer å säger att Viktväktarna har stängt pga sjukdom. Har man gått å varit orolig heeela dagen(typ hela veckan iofs) för denna vägning. Ja vart så j*vla förbannad att ja gick ¨å köpte 3 pizzor. 2 klämde ja i mig fort som fan den tredje satte ja på magen så att fettet skulle åka direkt in i å sätta sig på magen. Å ja köpte dom fetaste pizzorna som fanns me bacon å bearnesauce å 4 sorters ostar m.m.
Nä ja bara skämtade, köpte pizzor me räkor som man får käka hur mycke man vill för 3 points så dom va inte så feta som ja skrev innan.(fan va (inte) rolig man va då)

Nä helt ärligt så gick ja hem ida ockå. Räknade ut på en sida att de va ca 9.3 km hem hit. Så de är väl ganska duktigt att gå på ungefär 1h30min.
Har också känt på skärpet att man kan strama den lite mer nu också så de är kul som fan. så vi får väl se hur det har gått nästa vecka.....Så hittills så vägerna man väl fortfarande 103,4 jälva kilo eftersom man inte vet. Men troligtvis har ja gått ner iaf.

Håller tummarna att Jonny får komma in under kniven snart.

See ya,Don´t wanna be ya!!!Spidey

1 kommentar:

Daarkh sa...

Hehe.. det är ju en underlig sak att hoppas på, men jo, jag vill också att de börjar skära i mig snart så man får det avklarat! =)