söndag 5 oktober 2008

Flytten på g!!!/Spidey


På tis är de dax men vi ska köra över endel prylar ida redan.....Bla min dator....Så nu vet ja inte tyvärr när ja kommer kunna skriva nästa gång men förhoppingsvis i veckan....

Igår gick det ganska bra med pointsen.....På kvällen lyxade ja till de me att äta en hel fläskfile(3p) o gnocchi (4 p) men ingen sås. Den glömde ja men de va såååååååå gott att få frossa i kött.

men tillbaka till flytten å nya lghten. Va förbi igår med en bäddsoffa ja kommer köra på nu tills ja flyttar tillbaka hit. Och ja vart såååå besviken på lghten,suck. Så ful å nedgången. Persiennen är ifrån 1600-talets och visar en idol bild på Kung Karl IX. Den har gått sönder å ligger i fönstrets botten. Balkongen är målad nångång på 1700-talet och färgen har börjat flagna bort redan 2 dar efter dom målat så nu ser de sååå fint ut där. Köket är iofs lite nyare med en gasspis på 1800-talet, vart lite överraskad att det inte var den öppna spisen man vart tvungen att använda till matlagingen. Den öppna spisen(finns de nått som heter"jag har en stängd spis hemma å den är sååå mysig att sitta framför" och isf hur funkar den?) är det enda i lghten ja kan skryta med. Den kommer va nice under vintern.

Ja är lite bitter kan man säga. men man har ju inget val direkt.

Det som iofs är skönt att ja har hela gärdet att gå långpromenader på. Djurgården också. Då blir man lite mer peppad.

Vet inte när vi hörs nästa gång men ha det så gott tills dess.....

See Ya, Don´t Wanna Be Ya/Spidey

3 kommentarer:

Anonym sa...

HEJJA Spidey!!!!
Skickar er alla fyra de allra varmaste (bokstavligt talat) kramar och hejjarrop från Saudi! Fan vad kul att läsa er blogg, ni skriver så varierande och ärligt om den jobbiga strävan fast samtidigt den roliga resan mot mindre midjemått. Spidey får så klart en liten extra squeeze då we go way back men kör hårt nu! Jag läser med spänning. Kramar från Lisa Lydén, Jeddah

Anonym sa...

Fan killen, bra jobbat!! Håller tummarna för hela er grupp! Än så länge verkar ni klara av det hela alldeles utmärkt! Vi applåderar.. :)

Trist att höra om din 16/17/1800- talslägenhet, men det är ju "bara" för ett år.
Den öppna spisen får du vara försiktig med, vrid upp till ungefär 180-200 grader på sin höjd och glöm inte att det inte räcker med grytlappar när du tar ut något. Polygrip rekommenderas.. :)

Anonym sa...

Henke, grymt skön blogg. :-) Schysst att det finns folk som kör med Viktväktarna fortfarande. Starkt! Jag blir lite inspirerad också.

Vilket leder till en undring, jag har en gammal butiksguide från 2001, hur gör för att få tag på en ny? Det verkar inte gå att shoppa på nätet.