torsdag 4 december 2008

Dagen innan "va fan är points?`"/Spidey

Imorrn är de som sagt firmafest å den tänker ja njuta av. Om ja nu kommer ihåg de dagen efter dvs. El kanske inte ens då utan mer mot sönda. Ja gjorde en rotfruktsgryta som ja ska ta me mig imorrn som är på 3 point. bara lite potatis som räknas i den. Sen på morgonen kanske de blir lite fil å yoghurt.(han som kom på yoghurt kan inte ha gillat yoga iaf. Yog(a)Hurt(s), (fan va rolig man va typ inte typ bara jätte töntig))

Men jag vet att ja måste bli bättre på frukosten iaf. Få i mig nått iaf. Å imorrn kommer de iofs en leverantör på morgonen å bjuder på frukost. Men de jobbiga är att ja kör lite andra tider än andra. Så vi får se hur man gör.

Så kommer man dit så är de bara wienerbröd som är doppade i chocklad å varm chocklad me grädde på.(FFAANN va gott) ¨å så sitter man där å dricker en kopp skitkaffe. Skulle fan inte bli förvånad om det kommer ifrån toaletterna å det är bara torkat å rostat, tror fan ja såg nån sån maskin häromdagen. el så va det bara min dator på jobbet.



I vilket fall som helst (inte den ifrån balkongen då) så kommer det nog gå åt den hel del points imorrn. Men de ska fan bli kul. Så de kommer bli lååånga promenadet i helgen iaf......



Vi får se när ja skriver igen nästa gång så

See ya don´t wanna be ya!!!/Spidey

2 kommentarer:

Daarkh sa...

Bärsärkläge på Julbordet!
"Hur fan fick Spidey upp hela den senapsdränkta julskinkan på den där lilla tallriken?"

Anonym sa...

Ett bra tips till frukost om man har svårt att äta tidigt är att göra en smoothie.
En god smootihe bestående av vaniljyoghurt (osockrad, lätt sockrad) frysta hallon, krossade linfrön och lite frysta blåbär. Vill man ha extramättnad kan man tillsätta lite havregryn. Verkligen supergott och väldigt nyttigt!