torsdag 11 december 2008

Forskning?/Spidey

Ja är såååå jävla trött på att forsking/tidingar/personer som snackar emot varandra. Inte är det konstigt att folk ger upp å skiter i allt. Som det Mattias skrev om om det med frukt å grönt att vi män inte skulle gå ner om vi åt de.
El så har man ju hört att socker blir man fet av. Men läste för så inte länge sen att man inte blir fet av socker pga flera saker. El gå en rask promenad är skit bra för de. Nej säger en annan tidning å säger att en långsam promenad är mycke bättre.
El om du dricker en dopp kaffe å äter en hårdbröd macka å sen går på en promenad så bränner du för du "lurar" kroppen me mackan att den ska börja förbränna å man blir pigg å varm av kaffet å det är bra förbränningen. Men nej säger nån annan å säger att det funkar inte så me kroppen.
El att om du äter senap så hjälper det att förbränna. å vissa."va fan. senap blir du ju tjock av ju"
El va sägs om äppelcidervinäger. Det är ju en klassiker. men vissa "Varför skulle den funka? finns de nått bevis? Har inte hört av nån forskare att det ska funka"
Ja menar det finns fler såna här saker än det riskorn i Kina. Tro de mer än 15 st då iaf.

Allt som man för höra får man hör både att de funkar av nån el nån tiding å att det inte funkar av nån annan som tror sig veta bättre......
Det klart man blir less o orkar inte lyssna.

Det enda som funkar är motion å äta rätt. Det är fan det enda enligt mig. Men om man tror på att man dricker kaffe ätit en hårdmacka så fortsätt me de. Varför inte? Ja gör jag iaf. Bara man inte skadar sig själv el nån annan å att det går i överdrift så varför inte? Det finns nått som heter placebo effekt. Funkar för den som tror att det funkar.
Så drick din äppelcidervinäger å ät din senap men i grund å botten är det motion å äta rätt som funkar. Det finns inga bra genvägar men sunt förnuft (som det iofs inte finns mycke av).

Ja menar vi är tjocka bara pga av 2 saker. Vi älskar mat/dryck å rör oss för lite. eller har ja fel?

See ya don´t wanna be ya/Spidey

3 kommentarer:

Anonym sa...

Du har rätt.

Röra sig mer - äta mindre. Alltid funkat för mig.

Anonym sa...

Ni alla är så jäkla duktiga och gör ett sådant underbart jobb med er själva så jag blir tårögd!
Och till "forskning" Jag håller med, det finns inga "short cuts" inga speciella dieter och någon hemlig väg till den smala midjan! Inse! Bra mat och motion! Ni är bäst!

Anonym sa...

Du har helt rätt!
Vill man gå ner så är det röra sig mer och äta mindre.
Vill man behålla vikten så är det göra sig av med lika mycket kalorier som man stoppar i sig - enkel matte. =)

Är så glad att ni fyra stöttar varandra i det här - det är INTE lätt att gå ner i vikt, inte när frestelserna finns runt varje hörn.

(BTW tror jag oxå på hårdbrödmackan och koppen kaffe innan långpromenaden på morgonen. ;) )