tisdag 9 december 2008

GIssa vad!!!/Spidey

Man tror inte det är sant men det är de...Det blir ett till julbord imorrn. FÖR I HELVETE. ja tro ja är uppe i 7 st nu. Hur lätt är de då när man går förbi alla läkerheter. Ja hoppas att de är de sista iår men det kommer det säkert inte bli.

Ida va det ju också julbord å de va första gången ja vart mätt på ett av dom. Det ja åt va julskinka å potatis i massor. En liten bit varmrökt lax å grov senap. å vatten. Hur rolig va den tallriken då? Men det vart 11 points(3p skinkan 4p potatis båda dual å resten senap å laxen) denna gång så ja får väl sikta in på en liknade talrik fast mindre imorrn...Me tanke på att det är väging.....Men tror inte det har gått så jävla bra dock... vi får se...




Man ja har fixat en tidig julklapp till mig själv som kommer få mig att bli peppad att gå ner. En ny musmatta till datorn på jobbet. Visst är den "fin"?






Mina tankar kommer gå till dig Jonnie imorrn. Du är så jävla stark människa.


See ya don´t wanna be ya/Spidey

1 kommentar:

Daarkh sa...

Underbar musmatta! Du får trycka upp en bunt och ge till hela "tjocka" släkten i jul =)

Julbord är av ondo i dessa svältande tider. Bara att mor satt och diskuterade julmaten med mormor idag gjorde att snålvattnet rann ner längs hakan. Mor har iallafall lovat att frysa in lite av dem hemmagjorda köttbullarna tills dess jag får äta fast föda igen.