söndag 28 september 2008

Helg med whisky å ädelost/Spidey

Det har vart den jobbigaste helgen hittills måste ja säga. Va på öl å whisky mässan å man va ju som ett barn i en godisbutik. Fast här va godiset som tur va lite dyrare. Det vart iofs inte så farligt me points den kvällen det vart en å halv öl å 2 olika whiskyn. Hade velat dra vidare sen å druckigt lite mer men jag åkte hem när mässan stängde vid 00.
Sen vart det lite kvällsmat när man kom hem. Å jag hade redan tänkt ut det så det vart inte heller så många points än när man brukar komma hem på fyllan å klämma i sig allt som fanns i kyl å frys plus att man vart förbi mcdonalds fast man egentligen inte tycker om det. För att senare vakna upp bakis å inse att det finns en cheeseburgare å pommes kvar i påsen så man mikrar dom å äter för man inte orkar bre en macka el nått godare.
Nu vart det röktskinka på chrisp´n light å en skål me lättfil å cornflaks å massa vindruvor.

Lördagen så festade ja till de med en kyckling o ädelost rätt. DDAAMMMNN va god den är. Man använder en 16% ädelost å en viktväktarnas creme fraiche så blir den fetknopps vänligare, till den så stekte jag lite kantareller å hade ris till den.

Ida gick ja ut å åt på en kinarest. å tog jätteräkor med grönsöker å ris till......DAAMNN igen....

Annars har det inte hänt så mycke.....Packar förfullt för flytten nästa tisa så man är lite trött kan man säga. Men det är skönt att rensa endel också.....
Å nu i veckan börjar en stegtävling på jobbet så det ska bli kul. Då kommer man ut å rör sig mer än va man gör nu.....

Till sist måste ja säga att den nya banner är grymt snygg....Bra jobbar Jonnie.,.....

See ya, don´t wanna be ya/ Spidey

Inga kommentarer: